Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttöehdot

TÄRKEÄÄ, LUE ENNEN OSALLISTUMISTA HUUTOKAUPPAAN. REKISTERÖITYESSÄÄN ASIAKAS ON HYVÄKSYNYT EHDOT JA NOUDATTAA NIITÄ. MIKÄLI ET HYVÄKSY EHTOJA, EI SINUN TULE KÄYTTÄÄ PALVELUA.

Palvelun käyttöehdot, jotka toimivat sopimuksena asiakkaan ja Huutomaan välillä - tarkistettu huhtikuussa 2019

Yleistä tietoa ja ehtojen hyväksyminen


Käyttäehtoja sovelletaan Huutomaa.com Senttihuutokaupan (www.huutomaa.com) ja palvelun huutajien (Käyttäjä, Asiakas) välillä. Rekisteröityessään asiakkaan tulee tutustua käyttöehtoihin sekä yksityisyyssuojaan ja hyväksyä ehdot. Mikäli asiakas ei hyväksy ehtoja, ei hänen tule käyttää palvelua. Ongelmatilanteissa asiakkaan tulee olla yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu at huutomaa.com

Huutomaa käyttää korkeita suojauksia asiakastietojen ja sivuston turvaamiseksi sekä noudattaa asiakkaan yksityisyyskäytäntöjä. Huutomaa ei vastaa kunkin kolmannen osapuolen ohjelmiston omista yksityisyys/tietosuoja -käytännöistä. Näillä tarkoitetaan esimerkiksi Chatween, Checkout.fi:n tai Tawk.to Live Chatin palveluita. Lue heidän verkkosivuiltaan tietoa heidän tietosuojamenettelyistä.

Muutokset Käyttöehtoihin


Huutomaa voi ajoittain lisätä, poistaa tai korjata näitä ehtoja ilman erityistä syytä. On asiakkaan vastuulla tarkistaa palvelun ehtojen muutokset käyttöehdoista. 


Asiakkuutta koskevat rajoitukset


Kaikki suomalaiset voivat osallistua huutokauppaan. Huomaathan kuitenkin, että maksutapahtumien suorittamiseen sinun tulee olla vähintään 15-vuotias ja alle 18-vuotiaana, sinulla tulee olla huoltajasi lupa ostaa huutoja tai maksaa huutokohteita. Mobiilimaksamisessa sinulla tulee olla myös liittymän omistajan lupa suorittaa maksuja. Huutomaa ei vastaa, mikäli näitä ehtoja ei ole noudatettu. 
Huutomaalla on oikeus sulkea asiakastili välittömästi ilman korvauksia mikäli käyttöehtoja ei noudateta. Sallimme vain yhden huutotilin per kuluttaja. Mikäli käyttäjä luo useita huutotilejä ja hyödyntää täten ilmaiset huudot ja mahdolliset huutobonukset, kaikki asiakkaan huutotilit suljetaan ja huudot sekä mahdolliset huutokaupat evätään. Tällöin asiakkaalle ei korvata mitään. Voit voittaa viikossa kuusi huutokauppaa. VIP-asiakkaat voivat voittaa kahdeksan huutokauppaa. FREEROLL-kohteita ei lasketa rajoitusten pariin. Yökohteiden rajoitukset kerrotaan edempänä. Asiakkaiden yhteistoiminta, liittoutuminen tai yhteen pelaaminen on ehdottomasti kielletty. Samasta taloudesta ei saa huutaa samoja huutokohteita eikä tuttavien kesken saa osallistua samaan huutokauppaan. Yhteistoiminta johtaa siihen, että huutokauppaan käytetyt huudot poistetaan ja huutokauppa laitetaan uudelleen myyntiin. Väärinkäyttäjien tekemiä huutoja ei korvata ja heidän asiakastilit suljetaan. Huutomaa tarkkailee asiakkaiden huutokäyttäytymistä ja havaitsee, mikäli tällaista yhteistoimintaa tapahtuu.
 Huutomaalla on lisäksi oikeus valita asiakkaansa ja estää esimerkiksi asiattomia tai sääntöjen rikkojia tulemasta sivulle. Menetelminä Huutomaa käyttää porttikieltoa, joka estää käyttäjää pääsemästä enää sivulle.
 Asiakas ei saa käyttää kolmannen osapuolen ohjelmia tai proxyja sivulla.

Rekisteröityminen Huutomaahan


Kuluttaja saa luoda vain yhden huutotilin. Hänen on ilmoitettava henkilötietonsa (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, syntymäaika) tuotteen toimitusta varten. Nimimerkin tulee olla hyvän maun mukainen eikä saa loukata asiakkaita. Huutomaalla on oikeus sulkea asiattomat huutotilit. Huutoja ei tällöin korvata ja kaikki huutokaupat evätään. 
Asiakkaan tulee säilyttää huutotilin salasana turvassa. Huutomaa ei koskaan kysy salasanaa muuten kuin sisäänkirjautumisen yhteydessä tai salasanan vaihdon yhteydessä. Asiakkaan ei tule missään olosuhteissa antaa salasanaa kenellekään. Huutotilin käyttäminen on asiakkaan vastuulla. Alussa asiakas saa 10 huutoa ilmaiseksi (10 ilmaisella huudolla tarkoitamme 8€ lahjakorttia Huutomaahan) sekä 150% aloittelijan bonuksen ensimmäiselle huuto-ostolleen.

Huutotilin lopettaminen


Asiakas voi sulkea huutotilinsä milloin vain. Tällöin asiakas voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tai sulkea huutotilin itse oman sivun kautta. Huutomaa voi sulkea huutotilin tilapäisesti tai pysyvästi väärinkäyttötapauksissa ilman ennakkovaroitusta. Mahdollisia huutoja ei korvata ja voitetut huutokaupat evätään. Mikäli asiakas itse sulkee tilinsä, ei huutoja tai voitettuja tuotteita myöskään hyvitetä. 
Vastuullinen huutaminen on esitelty teemasivulla.

Huutojen ostaminen


Huutaminen huutokaupoissa tapahtuu joko käyttämällä ilmaishuutoja tai ostamalla huutoja checkout.fi -maksupalvelun kautta. Huutomaalla on oikeus tarjota eri kokoisia ja eri lailla hinnoiteltuja paketteja tarpeen mukaan. Asiakas sitoutuu maksamaan ostamansa huudot. Mikäli maksu jää saamatta, on Huutomaalla oikeus keskeyttää tuotetoimitukset siihen saakka, kunnes maksut on suoritettu.
 Huutomaa tarjoaa myös ilmaisia huutoja. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas saa 10 huutoa ilmaiseksi. Lisää huutoja on mahdollista hankkia esimerkiksi Facebookissa olevista kilpailuista tai Huutomaa voi antaa lisää ilmaisia huutoja esimerkiksi juhlapyhien aikaan. Käyttämättömiä huutoja ei voi vaihtaa rahaksi. Huudot on tarkoitettu huudettavaksi vain Huutomaan kohteisiin. Maksutapahtumia ei voi myöskään jälkikäteen perua eli rahoja ei ole mahdollista saada takaisin. Huudot toimitetaan asiakkaalle automaattisesti maksutapahtuman jälkeen. Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäiseen huuto-ostoon 150% lisää huutoja automaattisesti. Jatkossa tarjolla voi olla muita bonuksia. Asiakkaat voivat myös saada ilmaisia huutoja hyvityksenä tai bonuksena.
 Huomaathan, että maksutapahtumia ei voida peruuttaa, eikä 14 vuorokauden palautusoikeus päde ostettuihin huutoihin, jotka toimitetaaan välittömästi digitaalisena ja ovat ne kertakäyttöisiä. Hankitut huudot tulee käyttää 12kk kuluessa ostosta, vanhentuneilla huudoilla saatuja voittoja ei toimiteta. 

Maksuehdot

http://checkout.fi/maksuehdot.html

Huutaminen ja huutorobotti


Huutaminen voi tapahtua kahdella tavalla. Huutoja voi siis tehdä joko klikkaamalla ”Huuda” etusivulta, tehosivulta tai tuotesivulta. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus huutorobotin / huutoapurin käyttämiseen. Huutorobotti huutaa asiakkaan puolesta aina sopivan tilaisuuden tullen. Huutorobotti otetaan käyttöön tuotesivulta klikkaamalla tuotetta etusivulla. Huutorobottiin voi asettaa esimerkiksi 100 huutoa. Huutorobotti mahdollistaa huutamisen myös silloinkin, kun asiakas ei ole verkkoyhteydessä palveluun. Huutorobotti huutaa vain sopivan tilaisuuden tullen säästeliäästi. Mikäli useat asiakkaat ovat lisänneet huutorobotin samaan kohteeseen, huutavat robotit järjestyksessä kukin kerrallaan. 
Huutoja voi siis tulla klikkaushuutona, huutorobottihuutona tai molempina.


Huutomaa voi muuttaa huutokauppojen aukioloaikoja. Huutomaalla on myös oikeus asettaa jo huudettu kohde uudelleen huudettavaksi. Tällöin taustalla voi olla virhe tai vikatilanne. Huutomaa päättää korvataanko asiakkaiden huudot tässä tilanteessa: jos kohde palautetaan huudettavaksi ja sen lähtöhinnaksi asetetaan 0€, korvataan huudot - jos kohde laitetaan huudettavaksi samalla hinnalla, kuin se myytiin, ei huutoja korvata. Mikäli sivusto kaatuu, sivuille tehdään hyökkäys tai palvelimeen tulee häiriö, asetetaan kohteet uudelleen huudettaviksi.
 

Jokaisen huudon myötä korkein annettu tarjous nousee 0.01€. FREEROLL-kohteissa hinnat nousevat 10 senttiä per huutoja. Samanaikaisesti huuto vähennetään asiakkaan huutotililtä. Jokainen huuto aloittaa huutokellon laskun alusta. Mikäli uusia huutoja ei tule huutokellon mennessä nollaan, myydään kohde viimeiselle huutajalle tarjoamaansa hintaan. Toimituskulut lisätään hintaan, jotka on ilmoitettu tuotesivulla.


On syytä huomata, että asiakkaalle näkyvä huutokello on tarkkuudestaan huolimatta viitteellinen. Huudon jättämiseen kuluva aika ja järjestys määritetään tarkasti palvelimien ajan mukaisesti. Sen vuoksi manuaalisesti tehdyt huudot tulee jättää riittävän ajoissa ennen kuin huutokello näyttää nollaa. Sen vuoksi turvallisinta on käyttää huutorobottia, jolloin tätä aikaongelmaa ei ole. Normaali tilanteessa huutorobotit vuorottelevat eli huutavat "perä kanaa" järjestyksessä. Mikäli joku huutaa klikkaamalla manuaalisesti, huutaa sen huutajan huutorobotti perään, jolla on vähiten huutoja robotissa. Sen jälkeen robotit jatkavat vuorottelua.


UUSI SÄÄNTÖ - päivän aikana saa huutaa maksimissaan neljää eri huutokauppaa. Tämä sääntö ei koske FREEROLL eikä YÖ -kohteita. Mikäli huutaa enemmän, voitot evätään. Voiton evääminen tarkoittaa sitä, ettei kohdetta voita kukaan. Uuden säännön tarkoituksena on luoda myös enemmän kisailua huutokauppaan.

Huutokaupan voiton hyväksyminen tai hylkääminen


Huutokaupan päätyttyä ja voittajan selvittyä asiakkaan tulee vahvistaa hyväksyvänsä lopputulos ja maksaa huutokaupan lopullinen hinta erillisen laskun mukaan. Mikäli tuotetta / laskua ei ole maksettu 7 päivän kuluessa oman sivun kautta huutokaupan päättymisestä, katsotaan huutokauppa hylätyksi. Maksamaton kohde lasketaan hylätyksi. FREEROLL-kohde on ainoa poikkeus, joka ei eräänny - syynä usein maksamatta jääneet FREEROLL-kohteet. Voitetut FREEROLL-kohteet tulee maksaa ennen tuotetoimituksia, vaikka maksuaika olisi umpeutunut. Ole tällöin yhteydessä asiakaspalveluun manuaalista laskua varten. Ostosrahavoittojen valinnat tulee tehdä 60 päivän kuluessa asiakaspalveluun sähköpostitse (kohteen voittohetkestä laskettuna), muussa tapauksessa voitto lasketaan hylätyksi ja kohteen arvo tilitetään asiakkaan tilille huutoina (0,65€ / huuto)

Asiakkaan käyttämät huudot katsotaan pysyvästi käytetyiksi, eikä niitä korvata. Asiakas voi myös hylätä voittamansa huutokaupan. Tällöin asiakas voi ottaa yhteyden asiakaspalveluun ja pyytää 50% huutokohteen arvosta huutoina tililleen. Huutokaupan tuotteen arvo voi olla viitteellinen, myös tuotetiedot tulee lukea ennen huutamista. Emme vastaa tuotteessa ilmoitetuista mahdollisista virhetiedoista. Tuoteominaisuudet voivat olla erilaiset.
 Postikuluja ei voi yhdistää. Asiakas maksaa tarvittaessa huutokaupan toimituskulut, mikäli toimitus onkin huutokohteessa ilmoitettua kalliimpi.

Viestitys


Mikäli asiakas on sallinut sähköpostimarkkinoinnin, voi asiakas saada muun muassa uutiskirjeen, tietoa tarjouksista tai esimerkiksi kilpailuista. Sähköpostiosoitetta ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 Huutomaa voi viestittää Chatwee:n, etusivun, uutisten, Facebookin, Instagramin, uutiskirjeiden, tekstiviestien tai postitse lähetettyjen kirjeiden kautta. Huutomaa ei viesti blogeissa tai keskustelupalstoilla. Kaikkia asiakaspalvelusta saatuja viestejä koskee viestintäsalaisuus eli tiedot ovat vain omaan käyttöösi, et saa julkaista tai levittää niitä.

Tuotteen palautukset

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai peruuttaa normaalikohde-huutokaupasta ostamansa tuote 14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja moitteettomassa kunnossa. Palautamme tällöin asiakkaalle huutohinnan. Tehtyjä huuto-ostoja tai huutoja ei palauteta. Palautusoikeus ei koske FREEROLL-tuotteita, joiden huutaminen on ilmaista. Palautusoikeus ei koske myöskään huutopaketteja, jotka ovat digitaalisia tuotteita. Asiakkaan tulee myös maksaa itse palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. Palautustilanteessa ole yhteydessä asiakaspalveluun. 
Kaikki tuotteet ovat uusia ja niillä on valmistajan takuu. Takuuasiat hoidetaan verkkokaupan kanssa, josta tuote on toimitettu. Takuuasioissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
 Takuuasiat hoidetaan sen jälkeen yrityksen kanssa, jolta tuote on hankittu. Huutomaa avustaa asiassa, mutta prosessi on asiakkaan vastuulla.

Kaikki reklamaatiot on tehtävä 14vrk kuluessa luvatusta tilausajasta (4vk) kirjallisena. Reklamaatioaika ei koske tuotetakuuta, joka vaihtelee useilla tuotteilla. Huutomaa ei vastaa Postin kadonneista kirjelähetyksistä. Asiakas voi halutessaan ottaa kirjatun kirjeen lisämaksusta, jolloin lähetys on vakuutettu. Chatin kautta saaduille palkinnoille ei anneta takuuta tai niistä ei voi valittaa, koska kyseessä on ilmaispalkinto. Normaali takuu koskee vain huutokaupasta voitettuja tuotteita.

Tuotteen toimitus


Voitetut ja maksetut tuotteet pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti - tuotteita tilataan useita kertoja viikossa. Tuotteiden tilausaika on 1-4 viikkoa. Tämän päälle lisätään kaupan, josta tuote tilataan, oma toimitusaika. Mikäli asiakas haluaa erityisen toimitustavan, on siitä ilmoitettava asiakaspalveluun. Lisätoimituskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.
 Tilaustuotteissa toimitusaika voi olla pidempi. Asiakkaalla ei ole oikeus pyytää korvausta, mikäli tuotetoimitus on viivästynyt esimerkiksi huonon varastotilanteen tai tuotteen saatavuuden vuoksi. Kirjelähetyksiä ei ole vakuutettu. Asiakkaalla on mahdollisuus ostaa kirjattu kirje -lähetys. Muussa tapauksessa lähetykset ovat asiakkaan omalla vastuulla. Mikäli tuotetta ei ole varastossa tai sitä ei pystytä toimittamaan, Huutomaalla on oikeus toimittaa vastaavanlainen tuote samasta hintaluokasta. Asiakkaan kaikki voitot ja erikseen sähköpostilla asiakaspalvelusta pyydetyt huuto-ostolaskut tulee olla maksettuina ennen tuotetoimituksia ko. asiakkaalle. 

Huutomaa.com sivuilla olevien logojen käyttö ei merkitse suhdetta Toiminimi ViaNoval Group:n (Huutomaa.com) ja logon omistavan yrityksen tai yhteisön välillä. Logot ja niiden mahdollisesti esittämät tavaramerkit ovat omistajansa omaisuutta. Huutomaa.com ei ole tuotteiden jälleenmyyjä tai yhteistyössä tuotteiden valmistajien kanssa. Huutomaa.com tarjoaa palvelua jossa tuotteet ostetaan niiden virallisilta jälleenmyyjiltä asiakkaan puolesta, asiakkaan nimissä ja lukuun.

Voittotakuu ja Chat-kampanjat sekä tietojen oikeellisuus

Huutomaa voi tarjota asiakkailleen voittotakuun. Voittotakuu tarkoittaa, että mikäli henkilö ei voita ostamallaan huutopaketilla, on hän oikeutettu saamaan normaalit huudot takaisin kyseisestä paketista. Ilmoitus asiakaspalveluun on tehtävä 2vrk kuluessa huutojen loppumisesta. Huutomaalla on oikeus keskeyttää tarjous- tai etukampanjat ilman ilmoitusta. Bonushuutoja ei palauteta. Huutopakettia ei voi keskittää tiettyyn kohteeseen, vaan voitto lasketaan seuraavasta voitosta ostohetken jälkeen. Huutomaa voi keskeyttää kampanjan milloin vain. Chatissa voidaan myös esittää kampanja, jonka ehdoista päättää Huutomaa.com. Kaikissa huutopakettimainoksissa pääasiallinen markkinoitava tuote on huutopaketti. Huutomaan käyttöehdot pätevät aina. Riitatilanteessa käyttöehdot ratkaisevat. Tuotehinnat ovat joko alennushintoja, suositusmyyntihintoja tai normaaleja hintoja.

Tuotteen omistusoikeuden siirtyminen


Omistusoikeus tuotteeseen säilyy Huutomaalla niin kauan kuin tuotteen lasku, toimituskulut tai tuotteen huutamiseen käytetyt huudot on maksamatta.

Omistusoikeuden siirryttyä kaikki ostettuihin tuotteisiin liittyvät tukipyynnöt tulee osoittaa suoraan tuotteen valmistajalle.


Chat

Huutomaa tarjoaa asiakkailleen Chatin käytettäväksi. Chatin tarjoaa Chatwee.com. Chattia moderoidaan ja asiattomat viestit johtavat porttikieltoon koko Huutomaa.com sivulla. Chatissa voit keskustella positiivisesti ja asiallisesti. Kiellettyä on keskustella muun muassa asiakkaiden huutamisesta tai aiheuttaa taloudellista vahinkoa Huutomaalle. Yhteenpelaaminen on kielletty Chatin kautta! Et saa siis kertoa toiselle, kuinka monta huutoa sinulla on esimerkiksi huutorobotissa tai paljonko sinulla on huutoja. Chatissa on valvontaa ja moderaattorin tunnistaa tähtimerkistä. Tähtimerkilliset käyttäjät voivat olla Huutomaan asiakkaita. Tähti myönnetään aktiiviselle asiakkaalle. Hänellä on oikeus poistaa asiattomia viestejä ja estää sopimaton Chatin käyttäjä. Muita oikeuksia hänellä ei ole eikä hän ole Huutomaan työntekijä. Tähdellinen käyttäjä ei näe eikä hänelle kerrota asiakastietoja. Sen sijaan heille voidaan kertoa Chatissa tapahtuneita asioita mahdollista moderointia varten. He siis saavat toimia moderaattorina vapaaehtoisesti, estää sopimattoman Chat-käyttäytymisen (poistaa viestejä, ilmoittaa asiattomuuksista Huutomaalle ja estää käyttäjä Chatista). Tähdellisen käyttäjän moderointi on vapaaehtoista eikä siitä anneta palkkiota. Kiellettyä on kiusata toisia, yhteenpelata, keskustella huutajista tai arvostella Huutomaata. Voit lähettää asiakaspalautteet sähköpostilla - Chat ei ole sitä varten. 

Asiakas osallistuu Chat-peleihin omalla vastuullaan. Chatin kautta annetuille voitoille ei anneta erityisiä takuita, koska kyseessä on ilmainen tuote. Näin ollen, et voi valittaa tuotteen toimituksesta tai tuotteesta, joka on ansaittu Chatin kautta. Asiakkaalla on mahdollisuus ostaa erityinen "Helposti särkyvä" tai "Kirjattu" -palvelu, jolloin Chat-tuotteet on vakuutettu. Chat-voitoista ei voi esittää vaatimuksia.

VIP

VIP tarjoaa asiakkaille lisäetuja, joista mainitaan myöhemmin Osto -sivulla. VIP-asiakas saa oman henkilökohtaisen tilinhoitajan ja hän saa joustavammat huutorajoitukset. Lisää tietoa myöhemmin.

Force majeure - ylivoimainen este

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (Forje majeure) aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

FREEROLL, UUSI ASIAKASKOHDE, SUPERFREEROLL, YÖKOHDE, VOITTAJAGALLERIA, YLLÄTYS-NIMISET -TUOTTEET

Huutomaa tarjoaa asiakkailleen normaalien huutokohteiden lisäksi FREEROLL ja UUSI ASIAKAS -kohteet. FREEROLL:n huutaminen on ilmaista eikä näissä kohteissa ole rajoituksia. Yksi huuto on aina 10 senttiä. Saat huutaa kaksi kohdetta ennen kuin maksat kaikki, jos huudat FREEROLL-kohteita ja ne jäävät maksamatta, tili lukitaan ja voitot evätään ellei kohteita ole maksettu 7vrk kuluessa. UUSI ASIAKAS -kohteita voi voittaa 1kpl ja se on tarkoitettu asiakkaille, joila ei ole aiempia voittoja. Mikäli asiakas voittaa kohteen, ja jos asiakas on asettanut robottiin huutoja, saa hän huutaa ne loppuun. Uusia huutoja robottiin ei voi lisätä kuitenkaan. SUPERFREEROLL:n huutaminen on ilmaista eikä huutohintaakaan tarvitse maksaa. Aloittelijoiden kohteita voi huutaa yhden kappaleen ja se on tarjolla vain niille, jotka eivät ole aiemmin voittaneet huutokauppoja. Mikäli henkilöllä on asetettuna aloittelijoiden kohteeseen huutorobotti ja hän voittaa toisen kohteen sillä välin, on hän oikeutettu käyttämään asettamansa huutorobotti loppuun. Yökohteita huudetaan aukiolon ulkopuolella. Yksi huuto vastaa 10 senttiä. Kalenterikuukauden aikana samasta taloudesta voi voittaa max. kaksi yökohdetta. Jos voitat enemmän, kaikki yövoitot evätään. Huutaa saa toki enemmän, mutta ole huolellinen, että voitat max. kaksi per kalenterikuukausi / yökohteissa. Asiakkaat voivat lähettää tuotekuvia voittajagalleriaan. Samalla kuvan julkaisuoikeus siirtyy Huutomaalle. Kuvan voi poistaa halutessaan hintaan 26€. Uusista kuvista tarjoamme 26€ huutopaketin. Yllätystuote tai yllätyslahjakortti voi olla mikä tahansa tuote, kuten elektroniikkatuote, lahjakortti tai erikoislahjakortti. FREEROLL-kisoissa samasta taloudesta saa huutaa kaksi henkilö samaa kohdetta, koska FREEROLL-kisan idea on saada hinta korkealle ja monta "kelvollista pelaajaa". Kelvolliset pelaajat ovat mukana ilmoitetun palkinnon arvonnassa. Erikoislahjakortti voi edellyttää ostamista tietyllä euromäärällä ennen kuin lahjakortin voi käyttää. Tarkista asia etukäteen asiakaspalvelusta. Asiakas voi tilata Forever-tuotteita asiakaspalvelusta MyAloeVera-sivujen kautta. Toimituskulut (max. 9.90€) lisätään hintaan. Forever-tuotteiden palautus maksaa asiakkaalle posti- ja käsittelykulujen verran. Kysy asiakaspalvelusta.

VASTUURAJOITUS

Asiakas käyttää Huutomaata omalla vastuullaan. Huutomaa tarjoaa palvelua siinä kunnossa ja siten kuin se kulloinkin on tarjolla. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia vahingonkorvausta yhtiöltä, sen toimivalta johdolta, työntekijöiltä tai alihankkijoilta. Huutomaa, sen omistajat, johtajat, työntekijät, kumppanit ja alihankkijat eivät ole vastuussa asiakkaalle mahdollisesti koituvasta vahingoista oli ne sitten minkälaisia tahansa. Emme voi antaa vakuutusta, että palvelu toimii aina ja kaikkialla ilman virheitä. Muun muassa hidas internetyhteys voi haitata palvelun käyttämistä ja erilaiset ohjelmistovirheet ovat mahdollisia. Mikäli asiakas on tyytymätön Huutomaahan, on hänen suljettava huutotilinsä välittömästi. Lisäksi mikäli huutaminen ei pysy miellyttävänä, on asiakkaan suljettava huutotilinsä. Huutomaa ei anna mitään takuita palvelun toimivuudesta, eikä esimerkiksi käyttämättömiä huutoja korvata. Huutomaa ei vastaa mahdollisista kolmannen osapuolen teknisistä virheistä, jotka voivat vaikuttaa esimerkiksi huudon onnistumiseen. Asiakas ei saa käyttää teknisiä apuvälineitä, kuten omia robotteja tai sivuston seurantaohjelmia huutamisessa. Tällainen väärinkäyttö johtaa välittömästi huutotilin sulkemiseen. Sivulla saa käyttää vain Huutomaan tarjoamaa huutorobottia. Suosittelemme tyhjentämään välimuistin ennen sivuston käyttöä. Sääntötulkinnat tekee yhtiö. Huomaathan, että Huutomaa ei ole arpajaiset, sillä viimeisen huudon tehnyt voittaa huutokaupan. Huutomaa ei käsittele reklamaatioita (paitsi tuotetakuu, jossa asiakas on yhteydessä kauppaan, josta tuote on hankittu), jotka on tehty määrajan (14vrk) 4vk:n tilausjan jälkeen. Asiakas ei saa väärinkäyttää havaitsemiaan ohjelmistovirheitä vaan niistä tulee ilmoittaa asiakaspalveluun. Väärinkäytöksillä ansaittuja voittoja ei toimiteta. Asiakkaan on ilmoitettava, mikäli hänen huutotilinsä saldo on korkeampi kuin ostettujen huutojen määrä (ja bonukset) eli jos hän on saanut järjestelmävirheen vuoksi ylimääräisiä huutoja.