Yksityisyys

Yksityisyys

Yksityisyys

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä


Huutomaa.com Senttihuutokauppa


2. Rekisterin nimi


Huutomaan asiakasrekisteri


3. Rekisterin käyttötarkoitus


Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Lisäksi rekisteriä käytetään tuotetilauksissa ja tuotetoimituksissa. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Huutomaalle. Asiakas voi myöskin pyytää poistamaan kaikki tietonsa rekisteristä ilmoittamalla siitä asiakaspalvelu at huutomaa.com -osoitteeseen. Markkinoinnilla tarkoitamme asiakkaalle Huutomaan lähettämää uutiskirjettä. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaan on klikattava erillistä painiketta, mikäli hän haluaa uutiskirjeen. Voit poistua uutiskirjelistalta milloin tahansa uutiskirjeen alaosan "Unsubscribe" -nappia klikkaamalla.



4. Rekisterin sisältämät tiedot


• Nimi, sukupuoli, syntymäaika

• Osoite

• Sähköpostiosoite

• Puhelinnumero

• Tilaustiedot

• Suoramarkkinointilupa

• IP-osoite

• Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot



5. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet


Rekisteriin kerätään tilastotietoja tuotetilauksien ja huutokauppoihin osallistumisen yhteydessä.



6. Tietojen luovutus


Huutomaa.com voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta muiden yritysten markkinointiin.



7. Rekisterin suojauksen periaate


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä salaiseen palvelinympäristöön. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 


8. Evästeet

Si­vus­tol­la käy­te­tään eväs­tei­tä sen ta­kaa­mi­sek­si, et­tä pal­ve­lu on tur­val­li­nen, te­ho­kas ja käyt­tä­jäys­tä­väl­li­nen.
Eväs­te (coo­kies) on si­vu­ton pie­ni, käyt­tä­jän omal­le tie­to­ko­neel­le lä­he­tet­tä­vä ja siel­lä säi­ly­tet­tä­vä teks­ti­tie­dos­to. Eväs­teet ei­vät va­hin­goi­ta käyt­tä­jien tie­to­ko­nei­ta tai tie­dos­to­ja. Evästeitä ei myydä eikä niitä tutkita sen tarkemmin.

9. Ulkoiset palvelut

Kunkin ulkoisen palvelun käyttöehdot ja yksityisyysehdot ovat luettavissa heidän omilta kotisivuiltaan (kuten Chatwee.com ja Tawk.to). Palveluita käytetään Chatin ja asiakaspalvelun Live Chatin tarjoamiseen. Ulkoiset palvelut ovat turvallisia ja luetettavia. Asiakkaan tiedot luovutetaan nettikaupoille voittotoimituksia varten. Käytämme osoitekirja- ja tai tilinluontipalveluja asiakkaiden tiedoilla nettikaupoissa. Hyväksyt antavasi luvan tähän käyttäessäsi Huutomaata.

Henkilötietojen turvallisuus 

Olet vastuussa salasanasi ja käyttäjätietojesi salassapidosta. Emme koskaan pyydä salasanaasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Periaatteen muutokset

Voimme päivittää tätä tietosuojaperiaatetta julkaisemalla uuden version verkkosivullamme. Sinun kannattaa vierailla sivulla silloin tällöin varmistuaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin.

Oikeutesi

Jos olet antanut meille henkilötietoja, voit pyytää meitä poistamaan tiedot tietokannastamme ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@huutomaa.com tai oma-aloitteisesti sulkemalla huutotili "Oman sivun" -kautta. Huomaathan, että tämä ei poista uutiskirjettä, vaan sinun tulee klikata sieltä erikseen "Unsubscribe" tai ottaa yhteys asiakaspalveluun.

Muut verkkosivut

Verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä tai kolmannen osapuolen palveluita (Tawk.to, Checkout, Chatwee sekä verkkokaupat) muille verkkosivuille. Emme ole vastuussa muiden verkkosivujen tietosuojaperiaatteista tai -käytännöistä. 

Tietojen päivitys

Ilmoita sähköpostilla asiakaspalvelu at huutomaa.com, jos henkilötietosi kaipaavat korjausta tai päivitystä.

Rekisteröidyttyään Huutomaan asiakkaaksi asiakas on hyväksynyt Huutomaan yksityisyys- ja käyttöehdot. Mikäli et hyväksy yksityisyys- ja käyttöehtoja, ei sinun tule käyttää palveluamme.