Kaikki uutiset

4v SYNTTÄRITARJOUS

SYNTTÄRIEN VOITTAJAT: 🎁

20€ Kirjautuneiden Superlahjakortit:
- KaijaM
- JuuJetu
- BIITSI
- 2406201
- joulupukki

Ravintolaruokaa kotiinkuljetuksella (toimitettu)

- alkkina
- MattiV
- Hemmo1
- Jessuli
- sankkis

Facebookin 50€ S-lahjakortti ja yllätyspaketti
- Ida Hiljanen
- Sari Packalen

250€ S-lahjakortti
- hessu03

125€ Ostosrahaa nettikauppaan
- KaijaM

100€ Superlahjakortti
- jussi88

Bamboo Pillow -tyyny
- HOSPOTIPOO

Langattomat vastamelukuulokkeet
- selena

Youtube-kisan 100€ S-lahjakortti
- alkkina

Suuret onnentoivotukset kaikille voittajille!Huutomaa.com Senttihuutokauppa täyttää 17.10.2018 tasan 4 vuotta! Jippii! 🎉🎉🎉🎉

Tervetuloa pitämään hauskaa ja osallistumaan mukaan juhlatunnelmaan! Huutomaan synttäreitä juhlitaan muhkein bonuksin sekä arvonnoin. Lisäksi olemme lisänneet kaikille asiakkaille 10 ilmaista huutoa. Kirjaudu oitis ja osallistu mukaan huutokauppaan, sillä synttärien kunniaksi arvomme myös 5kpl 20€ Superlahjakortteja kirjautuneiden kesken.

Avaa synttärilahjasi! 🎁

Sen sisältä paljastuu 444% MEGABONUS, jonka saat lunastettua itsellesi ostamalla huutoja 18.10 mennessä käyttämällä bonuskoodin MEGABONUS. Suosittelemme kuitenkin käyttämään koodin viimeistään 17.10 klo 23.59 mennessä, jotta olet mukana synttäriarvonnoissa.

444% BONUKSELLA saat huikean määrän huutoja huutopakettiisi. Nyt kelpaa tankata tili täyteen huutoja VOITTOTAKUUN kera! Kyllä, luit oikein! Saat ostoksellesi myös VOITTOTAKUUN. Voittotakuun myötä huutovoitto on varma tai palautamme ostoksesi normaalit huudot huutotilillesi.

Synttärihumu jatkuu arvonnoin! 🎂

Osallistu 250€ S-lahjakortin arvontaan ostamalla huutoja viimeistään 17.10. Lisäksi arvomme 125€ ostosrahaa valitsemaasi nettikauppaan, 100€ Superlahjakortin, Bamboo Pillow -tyynyn sekä langattomat vastamelukuulokkeet huutoja ostaneiden kesken. Arvonnoissa ovat mukana kaikki MEGABONUS-koodilla huutoja ostaneet asiakkaat 17.10 klo 23.59 mennessä.

Aktiivisten asiakkaiden kesken pidetään myös YLLÄTYSARVONTOJA, ja sinulla onkin mahdollisuus voittaa myös upeita yllätyspalkintoja, kuten ravintolaruokaa kotiinkuljetuksella synttäripäiväksi.

🎈 Paljon onnea Huutomaa ja kaikki asiakkaat! Halvat hinnat ja jännitys odottavat Sinua, kirjaudu sisään ja aloita huutaminen! 🎈


Säännöt ja käyttöehdot pätevät. Ostoarvonnat ovat markkinointiarpajaisia, joiden pääasiallinen markkinoitava tuote on huutopaketti. Jokainen 15€ vastaa yhtä arpalipuketta. Näin ollen esimerkiksi 130€ paketissa on kahdeksan lipuketta. Oheiset markkinointiarpajaiset suoritetaan käyttäen satunnaisgeneraattoria. Voittotakuu palauttaa ostoksen normaalit huudot huutotilille. Huutojen palautusta varten sinun tulee lähettää viesti asiakaspalvelu@huutomaa.com, mikäli et voittanut huutokauppaa.