Kaikki uutiset

UUSIA KOHDETYYPPEJÄ HUUTOKAUPASSA

3.11.2016 Huutomaassa aloittaa neljä uutta kohdetyyppiä tavallisen senttihuudon, FREEROLL:n ja yökohteen sekä aloittelijan kohteen rinnalla.

Tunnistat kunkin kohteen sen oikeassa yläkulmassa olevasta symbolista.

 Tämä on normaali senttihuutokauppa, jonka korotus tapahtuu sentin kerrallaan. Voit asettaa kohteeseen huutorobotin, joka huutaa puolestasi sopivan tilaisuuden tullen. Jos robotteja on useita, ne vuorottelevat peräkanaa. Mikäli uusia huutoja ei tule kellon mennessä nollaan, asiakas voittaa tuotteen tarjoamallaan hinnalla. Senttihuutokauppa-kohde on ollut Huutomaassa mukana alusta asti.

 A-kohde on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, joilla ei ole aiempia voittoja. Voit asettaa myös siihen huutorobotin. Korotus tapahtuu sentin kerrallaan.

FREEROLL-kohteessa ei ole erillistä symbolia. Tunnistat sen FREEROLL Huutaminen ilmaista! -tekstistä. FREEROLL-kohteen huutamiseen ei tarvita huutoja eli huutaminen on ilmaista. Sen sijaan huudon päätyttyä voittaja maksaa FREEROLL-kohteen huutohinnan + postikulut. Yksi huuto korottaa hintaa 10 senttiä kerrallaan. Sen sijaan ns. SUPERFREEROLL on täysin ilmainen, mutta näitä on harvoin tarjolla! Tunnistat SUPERFREEROLL:n SUPERFREEROLL -tekstistä tuotenimen edessä.

 FREE-kohteen huutaminen korottaa hintaa 10 senttiä kerrallaan. Kohteen huutohinta muuttuu voittamisen jälkeen 0€:ksi eli kohde on ilmainen! Ainoastaan postikulut jäävät maksettavaksi. Vaikka huutohinta nousisi 100€, se laskee siis voittamisen jälkeen nollaan! (Huom. tässä on raportoitu ongelma! Kun voitat, kohteen, ilmoita asiakapalveluun, sillä maksusivu lisää kohdesumman maksettavaksi, vaikka sen tulisi olla 0€. Lähetämme sinulle sähköpostiin postimaksulaskun.) 

 HALF BACK palauttaa puolet käyttämistäsi huudoista, kun voitat huutokaupan. Kohteen hinta nousee 10 senttiä kerrallaan.

 LOCK-kohteeseen pääsee huutamaan vain ne asiakkaat, jotka ovat tehneet huudon kohteeseen manuaalisesti klikkaamalla ennen tiettyä MAX. hintaa. LOCK-kohteen ollessa käytössä ilmoitamme Live chatin kautta yleisellä viestillä MAX. hinnan ennakkoon. Kun maksimihinta on ylitetty, ei uusia huutajia oteta enää mukaan. Huutaa voivat siis vain he, jotka ovat tehneet manuaalisen huudon klikkaamalla ennen maksimihintaa / MAX. hintaa. Voit käyttää myös tämän jälkeen huutorobottia. Yksi huuto korottaa hintaa 10 senttiä kerrallaan. 

 REV eli käänteinen kohde toimii siten, että jokainen huuto laskee hintaa 10 senttiä. Alkuhinta on asetettu ennakkoon. Tarkista se huolella ennen osallistumista huutohinnan kohdalta. Jos hinta on esimerkiksi 20€, seuraava huuto laskee hintaa 10 senttiä, jolloin hinta on 19,90€. REV-kohteen loppuhinta voi olla jopa 0€, mikäli huutoja tulee riittävästi. Asiakas maksaa kohteen päätyttyä mahdollisen hinnan, ellei se ole 0€. Postikulut tulevat aina mukaan hintaan. Huom! Muistathan tehdä ensin huudon klikkaamalla ennen huutorobotin lisäämistä!

KOHTEISSA FREE, HALF BACK, LOCK JA REV EI OLE RAJOITUKSIA ELI NIITÄ EI LASKETA VIIKKORAJOITUKSIIN! NIITÄ EI SAA KUITENKAAN HUUTAA SAMASTA TALOUDESTA!

Ongelmatilanteissa tai mahdollisissa vikatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun. Pyydämme myös HALF BACK -kohteen voittajia raportoimaan asiakaspalveluun, toimiko huutojen palautus oikein. 

Hauskoja huutohetkiä!