Kaikki uutiset

PÄIVITETYT HUUTOKAUPAN SÄÄNNÖT

Huutomaa.com Huutokaupan säännöt (uusille että vanhoille asiakkaille)

Säännöt kerrataan ja yksi uusi sääntö lisätään. Syynä sääntöjen kertaamiseen tasapuolisuuden lisäys sekä ilmenneet sääntörikkomukset. On jokaisen vastuulla lukea säännöt ennen osallistumista.

1. Jokainen huuto korottaa hintoja sentin kerrallaan. FREEROLL ja YÖ -kohteet (Night-merkki) korottavat hintoja 10 senttiä kerrallaan. Olet huutokaupan voittaja huutokellon mennessä nollaan ollessasi viimeisen tarjouksen tehnyt asiakas. Voit käyttää huudoissasi huutorobottia, joka huutaa kellon mennessä nollaan sopivan tilaisuuden tullen. Mikäli usealla on huutorobotti käytössä samassa huutokaupassa, huutavat robotit peräkanaa vuorotellen. Robottiin voi lisätä huutoja ja robotin voi myös poistaa kokonaan.

2. UUSI SÄÄNTÖ - päivän aikana saa huutaa maksimissaan neljää eri huutokauppaa. Tämä sääntö ei koske FREEROLL eikä YÖ -kohteita. Mikäli huutaa enemmän, voitot evätään. Uuden säännön tarkoituksena on luoda myös enemmän kisailua huutokauppaan.

3. Viikossa saa voittaa maksimissaan kuusi huutokauppaa. Asiakas, joka on VIP (maksullinen lisäpalvelu) saa voittaa kahdeksan huutokauppaa. FREEROLL-kohteet eivät kuulu rajoitukseen, mutta yökohteita puolestaan saa voittaa viikossa kaksi kappaletta kaikki asiakkaat.

4. Voitettu tuote tulee maksaa 7vrk kuluessa omien sivujen kautta. 7vrk jälkeen maksamaton huutokauppa katsotaan hylätyksi. Maksamattomat FREEROLL-kohteet tulee olla maksettuina myös ennen muita asiakkaan tuotetoimituksia. Mikäli FREEROLL erääntyy ja voitat muun huutokaupan, sinun tulee pyytää asiakaspalvelulta erilillinen lasku maksamatta jääneestä FREEROLL-kohteesta. Asiakkaan tuotetoimitukset tehdään vasta sitten, kun kaikki voitot on maksettu. Käyttöehdoissa mainittu toimitusaika lähtee laskuun siitä hetkestä, kun kaikki voitot on maksettu.

5. Kerralla saa huutaa maksimissaan neljää eri huutokauppaa. Mikäli huudat enemmän ja satut voittamaan, joudumme valitettavasti eväämään päivän aikana voittamasi huutokaupat. Mikäli voitat enemmän kuin sallitun määrän viikossa, joudumme myös eväämään kalleimmat ylimenevät voitetut huutokaupat.

6. Samasta taloudesta / tuttavien / sukulaisten kesken ei saa huutaa samoja huutokohteita eli yhteenpelaaminen on kielletty. Mikäli yhteenpelaaminen käy ilmi, kaikki sillä tavalla hankitut voitot evätään.

7. Ostettuja huutoja ei hyvitetä eikä maksua palauteta, koska kyseessä on digitaalinen kertakäyttötuote, joka on tarkoitettu vain Huutomaa.com huutokauppojen huutamiseen. 

8. Asiakas, joka voittaa tuotteen vilpillisesti käyttäen sivuston mahdollisia vikoja hyväkseen saadakseen ilmaisia huutoja menettää kaikki väärinkäytöksellä / ja aiemmin rehellisesti ansaitut huutokauppavoitot.

9. Asiakkaan huutonimi / nimimerkki ei saa olla asiaton tai harhaanjohtava.

10. Yleiset käyttöehdot pätevät näiden sääntöjen lisäksi. Kaikki tuotteemme ovat uusia ja niillä on valmistajan takuu. Takuun lisätiedot löydät käyttöehdoista. Toimitamme tuotteita sekä Huutomaan varastolta että luotettavilta tavarantoimittajilta eri toimitustapoja käyttäen (kuten Posti tai Matkahuolto).

Nämä säännöt on päivitetty ja tarkistettu 20. kesäkuuta 2016 ja astuvat voimaan 21.6.2016. Sääntöjen tarkoituksena on luoda reilu huutokauppa kaikille ja luoda hauska sekä jännittävä huutokokemus. * 21.6 lisätty tekstiä ylös ja takuusta sekä toimitustavoista, joista uudet asiakkaat ovat kysyneet.

Toivotamme kaikille mukavia huutohetkiä Huutomaan parissa! :)