Kaikki uutiset

LIITTYMISTARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE

Tervetuloa Huutomaahan!

Rekisteröidy mukaan ja saat 10 ilmaista huutoa. Huutokaupat ovat auki kello 19-00. Valitse mieluisa huutokauppa ja aseta huudot huutorobottiin klikkaamalla etusivulta tuotetta. Mikäli tarvitset lisää huutoja, voit ostaa niitä helposti ”Osta Huutoja” -painikkeen takaa. Ensimmäiseen ostokseen saa automaattisesti 150% lisää huutoja. Voit yhdistää ensimmäiseen ostokseen myös bonuskoodin, mikäli löydät sellaisen. Tällöin ilmoita ennen ostoa tai ostoksen jälkeen asiakaspalveluun huutojen lisäystä varten. (ensimmäisessä ostossa bonuskoodia ei voi lisätä itse, mutta jatkossa voit kirjoittaa sen BONUSKOODIKENTTÄÄN huuto-oston yhteydessä.

Seuraa etusivuamme – ilmoitamme siellä muista tarjouksista ja huutobonuksista. Kun olet viimeinen huutaja kellon mennessä nollaan eikä uusia huutoja tule, olet huutokaupan voittaja! Maksa nyt tuote oman sivun kautta ja toimitamme sen keskimäärin 1-2 viikossa!

LUETHAN HUUTOKAUPAN SÄÄNNÖT KLIKKAAMALLA LUE SÄÄNNÖT NYT -nappia ennen osallistumistasi.

UUDET ASIAKKAAT saavat myös 150% lisää huutoja ensimmäiseen huutopakettiostokseen! Eikä siinä vielä kaikki, TARJOAMME MYÖS VOITTOTAKUUN ENSIMMÄISELLE OSTOKSELLESI!


Ellet voita ostamallasi huutopaketilla huutokauppaa, maksamme huudot takaisin huutotilillesi (ei koske bonushuutoja). Voittotakuu aktivoituu automaattisesti ostettuasi ensimmäisen huutopaketin. Mikäli et voita ostoksellasi, lähetä viesti asiakaspalvelu@huutomaa.com otsikolla VOITTOTAKUU ja mainitse käyttäjänimesi sekä ostamasi huutopaketti ja näin palautamme huutosi.

Lue lisää huuto-ohjeita Apua ja kokemuksia -napin takaa, tule kysymään asiakkailta Huutomaa Chatista tai lähetä viestisi asiakaspalvelu@huutomaa.com ja autamme sinua 24h kuluessa. Olet myös lämpimästi tervetullut osallistumaan Huutomaa Chatin keskusteluihin!

Mukavia huutohetkiä,
toivottaa Huutomaan Asiakaspalvelu