SUPERLAHJAKORTTI 20 euroa
 
  • Kohteen numero: 25314

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
0.03 €
99.85%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: repolainen
Arvo
20.00 €
Huutohinta
0.03
Hinta Huutaja
0.03€ repolainen
0.02€ aateekoo
0.01€ Hemmo1
   
   
   
   
   
Tuotetiedot

SUPERLAHJAKORTTI


SuperLahjakortti on täydellinen lahja, kun haluat lähettää henkilökohtaisen lahjan, mutta antaa lahjan vastaanottajalle mahdollisuuden valita itse.

SuperLahjakortin avulla lahjan vastaanottaja voi valita vapaasti kaikista Presentcard.fi:n edustamista lahjakorteista.

Valinnan vapaus - täydellinen lahja!

SuperLahjakortti on todella helppo muuttaa lahjakortiksi. Vastaanottaja rekisteröi SuperLahjakortin arvokoodin kotisivullamme, lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@presentcard.fi tai soittaa asiakaspalveluumme  ja valitsee sen jälkeen haluamansa lahjakortin tai lahjakortit.

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
1.00€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä