RAVINTOLARUOKAA KOTIINKULJETUKSELLA
 
  • Kohteen numero: 27142

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
13.91 €
-1,291.00%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: pinjapossu
Arvo
1.00 €
Huutohinta
13.91
Hinta Huutaja
13.91€ pinjapossu
13.90€ teija66
13.89€ pinjapossu
13.88€ teija66
13.87€ pinjapossu
13.86€ teija66
13.85€ pinjapossu
13.84€ teija66
Tuotetiedot
Yllätys ruokakuljetus! Kuljetukset mahdollisia torstaisin ja perjantaisin!

Herkkuruokaa tulee maksimissaan viidelle hengelle. Ilmoita henkilölukumäärä. Katsomme saatavilla olevan kuljetuspalvelun, kuten Pizza-Online ja valitsemme hyvän arvostelun saaneen paikan. Ilmoita mahdolliset allergiat asiakaspalveluun. Voi olla kebab-, pizza-, hampurilais- tai esim. kiinalaista ruokaa. 

Maistuu kaikille!

* ELLEI KULJETUSPALVELUA OLE TARJOLLA, LÄHETÄMME SINULLE YLLÄTYSTUOTTEEN (ARVO EI MÄÄRÄYDY HUUTOSUMMAN MUKAAN, KUTEN EI MISSÄÄN YLLÄTYKSESSÄ TAI MYSTEERIVOITOSSA, VAAN NE ON ARVOTTU ETUKÄTEEN)

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
1.00€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä