Polar A370 fitnessmittari Medium Large Valkoinen
 
  • Kohteen numero: 25310

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
0.23 €
99.87%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: JormaKaapeli
Arvo
179.00 €
Huutohinta
0.23
Hinta Huutaja
0.23€ JormaKaapeli
0.22€ HOSPOTIPOO
0.21€ JormaKaapeli
0.20€ HOSPOTIPOO
0.19€ JormaKaapeli
0.18€ HOSPOTIPOO
0.17€ JormaKaapeli
0.16€ HOSPOTIPOO
Tuotetiedot
  • Polar A370 fitnessmittari Medium / Large (musta)

Toimitetaan valkoisena tai mustana riippuen varastotilanteesta.


Vedenpitävän Polar A370 fitnessmittarin avulla saat enemmän irti harjoittelustasi. Laite sopii niin rankkoihin treeneihin kuin kevyempään liikuntaan – sinä päätät harjoittelumuodon. Polar A370 mittaa sykkeen suoraan ranteestasi ja on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten sisäänrakennettu GPS-paikannin, Bluetooth, älykäs aktiivisuudenmittaus ja paljon muuta. Fitnessmittarissa on tyylikäs ja kätevä värikosketusnäyttö.

Sisäänrakennettu sykemittari. Polar A370 -fitnessmittari mittaa sykkeen ranteestasi ympäri vuorokauden. Älykäs rannesykkeenmittausteknologia tekee sykeseurannasta kätevää ja tarkkaa.

Aktiivisuuden mittaus. A370 on täydellinen harjoittelukaveri. Jatkuva sykkeenmittaus ranteesta tekee harjoittelusta helpompaa ja sykealueet auttavat harjoittelemaan keholle sopivalla teholla. Aktiivisuusopas kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana. Saat myös käytännöllisiä ohjeita, joiden avulla päivittäisten aktiivisuustavoitteiden saavuttaminen on helpompaa.

Älykkäät kalorit. Polar A370 auttaa seuraamaan päivittäistä kalorien kulutusta. Fitnessmittari näyttää kunkin harjoituksen ja koko päivän aikana kulutetut kalorit. Sykkeenmittaus ja aktiivisuusseuranta tekevät kalorinkulutuksen mittauksesta tarkkaa ja luotettavaa.

Kuntotesti. Polar-kuntotesti mittaa aerobisen kuntosi vain viidessä minuutissa Polar H10-sykesensorin avulla (ostettava erikseen). Kuntotesti motivoi aloittamaan kuntoilun sekä innostaa jatkamaan ja lisäämään fyysistä harjoittelua.

Unen seuranta. A370 seuraa tarkasti unta ja liikkeitä unen aikana. Näin saat kattavan yleiskuvan unen laadusta.

Ilmoitukset. Polar-fitnessmittarissa on Bluetooth, joka mahdollistaa langattoman pariliitoksen älylaitteille. Älykkäiden ilmoitusten avulla näet puhelimesi ilmoitukset, kuten saapuneet sähköpostit, tekstiviestit ja puhelut mittarin näytöllä.

GPS. Voit seurata kulkemaasi matkaa ja reittiä helposti puhelimesi GPS:n avulla (iOS ja Android yhteensopiva). Yhdistä A370 älypuhelimeesi Bluetooth-yhteyden avulla ja hyödynnä sen GPS-moduulin tarjoamia hyötyjä tarkkaan paikannukseen.

Koko. Malli sopii keski- ja suurikokoisille ranteille, joiden ympärysmitta on 140-200 mm.

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
6.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä