Old Jamaica Ginger Beer virvoitusjuoma 330 ml 24-pack
 
  • Kohteen numero: 26279

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
0.01 €
99.96%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: Ullamaarit
Arvo
24.00 €
Huutohinta
0.01
Hinta Huutaja
0.01€ Ullamaarit
   
   
   
   
   
   
   
Tuotetiedot

Old Jamaica Ginger Beer virvoitusjuoma 330 ml 24-pack

Inkiväärioluen makuinen virvoitusjuoma. Alkoholiton. Valmistettu UK:ssa. Maistuu parhaalta kylmänä.

Ainekset: Vesi, hiilidioksidi, makeutusaine (sokeri), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E211), stabilointiaine (E999), luontaiset aromit (sisältää inkivääriuutetta ja muita aromeja). Ingredienser: Vatten, koldioxid, sötningsmedel (socker), surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E211), stabileringsämne (E999), naturliga aromer (innehåller ingefäraextrakt och andra aromer).

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
6.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä