Motonet Lahjakortti 40€
 
  • Kohteen numero: 26587

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
0.05 €
99.88%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: JuuJetu
Arvo
40.00 €
Huutohinta
0.05
Hinta Huutaja
0.05€ JuuJetu
0.04€ Hemmo1
0.03€ JuuJetu
0.02€ Jessuli
0.01€ Hemmo1
   
   
   
Tuotetiedot

MOTONET LAHJAKORTTI

Motonet on autovaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliike. Tuotevalikoimaan kuuluu autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut, sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet puutarhanhoidosta veneilyyn ja kalastukseen. Valikoimista löytyvät varaosat yli 500 erilaiseen automalliin. Klikkaa tästä löytääksesi lähimmän Motonet -tavaratalon.

Lahjakortti ei käy verkkokaupassa. Lahjakortti on käytettävä yhdellä ostokerralla ja se on voimassa 12kk ostopäivästä alkaen.

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
1.00€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä