K-Ryhmän 20€ lahjakortti
 
  • Kohteen numero: 25280

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
21.04 €
-5.20%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: alkkina
Arvo
20.00 €
Huutohinta
21.04
Hinta Huutaja
21.04€ alkkina
21.03€ Xanadu
21.02€ alkkina
21.01€ Xanadu
21.00€ alkkina
20.99€ Xanadu
20.98€ alkkina
20.97€ Xanadu
Tuotetiedot

https://www.k-ruoka.fi/k-kaupassa/lahjakortti/k-lahjakortti/

K-lahjakortti on K-ryhmän oma lahjakortti. Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-raudassa, Sotkassa ja Askossa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä. Lahjakortin voi ostaa kaikista lahjakorttipalveluun kuuluvien ketjujen kaupoista.

Korttiin ladataan haluamasi summa 10-500 euron väliltä. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euro kerrallaan. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa. Korttia voi myös käyttää yhdessä käteisen tai muun maksukortin kanssa. Lahjakortilla maksaminen tapahtuu kuten muillakin magneettijuovakorteilla. K-Plussa-pisteet kertyvät lahjakortilla maksavalle, eli lahjakortin ostamisesta ei saa K-Plussa-pisteitä. 

Lahjakortin arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta. Kortti toimii saman tien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. Mukaan saat korttikotelon, jonka sisälle voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
1.00€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä