H2O MOP HD
 
  • Kohteen numero: 26590

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
0.03 €
99.98%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: huuhaa
Arvo
149.00 €
Huutohinta
0.03
Hinta Huutaja
0.03€ huuhaa
0.02€ Jessuli
0.01€ helena25
   
   
   
   
   
Tuotetiedot

H2O® Mop HD

Entistä tehokkaampaa höyrypuhdistusta

HD Mop on höyrypuhdistuksen uusi sukupolvi.
H2O HD on maineikkaan myyntimenestyksen H2OMop X5:n seuraaja. Sen kehittäjänä ja valmistajan toimivat samat taustavoimat. HD-höyrypuhdistin suoriutuu koko kodin siivouksesta entistäkin nopeammin ja helpommin.

 

Kevyt & kätevä

H2O HD Mop on tähän asti edistynein höyrypuhdistin. Irrotettava säiliö helpottaa veden lisäämistä, digitaalinen näyttö helpottaa höyrytehon valintaa kulloinkin siivottavalle pinnalle. Olisiko pienempi ja kevyempi laite tarpeen? Tässä ratkaisu. Painat vain nappia, niin saat hyvin käteen sopivan pienen höyrypuhdistimen. Siivouksen jälkeen voit taittaa HD-mopin kokoon ja siirtää komeroon.

 

Nopea & helppo

HD-mopilla siivoaminen on nopeaa ja vaivatonta. Höyry lämpenee muutamassa hetkessä. Pintojen siivoaminen käy myös nopeasti, koska laitteen leveä moppisuulake (31 cm) kääntyy 360°. Laitteen höyrytysteho on 1500 W ja siinä on 450 ml suuruinen vesisäiliö. Siivoaminen käy nopeasti, kun vesisäiliötä ei tarvitse täyttää niin usein. Kun siivoaminen käy joutuin, jää aikaa muuhunkin! 

 

Höyryllä siivoat hygieenisesti

H2O HD-moppi poistaa nopeasti ja vaivatta 99 % bakteereista, puhdistaa ja desinfioi paljon tehokkaammin kuuman vesihöyryn ansioista. H2O HD puhdistaa marmori-, klinkkeri-, kivi-, linoleumi-, puu- ja parkettilattiat. Lisäksi siinä on irrotettava, kädessä pidettävä laite, jolla siivoat helposti ahtaatkin sopet. Siivoaminen on nyt ennen näkemättömän tehokasta! 

Toimitukseen sisältyy:

  • 1 H2O HD Mop
  • 1 mikrokuituliina
  • 1 mattosuulake
  • 1 pyöreä nylonharja
  • 1 pyöreä metalliharja
  • 1 suihkusuutin
  • 1 Coral cloth -liina 
  • Käyttöohje

Steam Cleaner

Puhdas H2O-koti!

Tvinsin H2O-moppi on tehokas monitoimivälinen kodin siivoukseen ja raikastukseen. Kodin höyrysiivous sujuu sillä nyt entistäkin nopeammin ja vaivattomammin. H2O® HD käyttää tavallista kraanavettä, minkä vuoksi se on ympäristöystävällinen.

H2O® HD - varustettu digitaalisella höyrynsäätimellä!
Floor Cleaner

Lattioiden puhdistus

Voit puhdistaa lattiat nyt ilman ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Höyryllä puhdistat vaivat marmori-, klinkkeri-, kivi-, linoleumipinnat sekä kovat puulattiat ja parketin.

Hand Held Steamer

Kannettava höyrypuhdistin

Pääset siivoamaan hankalatkin nurkat. Esimerkkeinä pinttynyt lika liedellä, lelujen desinfiointi, kaakelisaumojen ja WC-pöntön puhdistus. Tällöin käytetään suihkusuutinta ja pieniä nylon- ja metalliharjoja.

Carpet Steamer

Mattojen puhdistus

Innovatiivinen mattosuulake puhdistaa ja raikastaa. Poistat sillä myös tahrat, raikastat ja desinfioit.

Entistä paremmat HD-toiminnot
10 Million Sold

HD Mop on palkitun ja suositun H2O Mopin seuraaja. Uusia HD-ominaisuuksia ovat mm:

 

feature Uusi virtaviivainen muotoilu

feature Irrotettava vesisäiliö

feature Sisäänrakennettu vesisuodatin

feature Taittuva kahva

feature Entistä tehokkaampi höyry

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
6.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä