Detox Puhdistuslaastari 10x
 
  • Kohteen numero: 26278

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
0.01 €
99.95%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: Ullamaarit
Arvo
19.00 €
Huutohinta
0.01
Hinta Huutaja
0.01€ Ullamaarit
   
   
   
   
   
   
   
Tuotetiedot

DETOX Puhdistuslaastari

Poistaa haitalliset myrkyt kehosta
Nauti paremmasta unesta
Herää pirteämpänä ja energisempänä
Tasapainota kehosi energiaa
Helppo käyttää 
Täysin turvallinen
Sisältää vain luonnollisia aineosia 

DETOX Puhdistuslaastari on luonnollinen, tehokas ja helppokäyttöinen kehoa puhdistava jalkalaastari. DETOX -puhdistuslaastari on valmistettu 100%:sti luonnon omista raaka-aineista. Puhdistuslaastari on kehitetty imemään kehon toksiineja. Tämä luonnollinen terveystuote puhdistaa tehokkaasti kehoa sisältä ulos. Kuona-aineet saastuttavat elimistöämme päivittäin. Niitä on vedessä, ilmassa, ravinnossa ja ympäristössämme, niiltä ei voi välttyä. Kuona-aineiden poistaminen parantaa kehomme palautumiskykyä edistämällä verenkiertoa, korjaamalla heikentynyttä immuniteettia ja estämällä ennenaikaista vanhenemista. 

Käyttöohjeet:
Poista laastarin teippipuolesta suojapaperi. 
-Aseta Detox Puhdistuslaastarin ”imutyyny”, keskelle laastaria siten, että imutyynyn vihreä teksti puoli tulee laastarin teippiä vasten. 
-Aseta ennen nukkumaan menoa Detox puhdistuslaastari puhtaalle ja kuivalle jalkapohjalle siten, että imuosa tulee jalkapohjaa vasten, munuaisvyöhykkeen päälle, eli jalkaholviin. 
-Parhaan tuloksen saavuttamiseksi poista laastari 8-10 tunnin kuluttua. Laastaria käytetään vähintään 30-90 peräkkäisenä yönä. Käytä laastaria vuorotellen oikeassa ja vasemmassa jalassa. Laastari voidaan asettaa molempiin jalkoihin yhtä aikaa, nopeampien tulosten saavuttamiseksi.

Ainesosat: Wood Vineger Distillate 12%, Bamboo Vineger Distillate 50%, Carapace 1%, Compined Plant power Distillate 6%, Vitamine C 1%, Tourmaline (Contain Iron) 12%, Cornstarch 11%, Minus Ion 7%. Yhteensä 5g.

Mikäli olet allerginen äyriäisille, olet raskaana tai imetät, kysy lasstarien käytöstä ensin lääkäriltäsi. Ei alle 10-vuotiaille. 

Japanissa on jo vuosia käytetty DETOX -kehonpuhdistuslaastareita poistamaan epäpuhtauksia elimistöstä. Laastari on kehitetty Japanissa vuosien lääketieteellisten tutkimusten tuloksena. Detox -laastarit on Japanissa myyntimenestys vuodesta toiseen.

Pakkaus sisältää: 10 kpl DETOX -kehonpuhdistuslaastareita, HUOM. Paketti voi olla erilainen, mutta laatu on sama!

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
1.00€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä