Crock-Pot haudutuspata 201009
 
  • Kohteen numero: 27137

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
18.37 €
79.57%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: Ullamaarit
Arvo
89.90 €
Huutohinta
18.37
Hinta Huutaja
18.37€ Ullamaarit
18.36€ Xanadu
18.35€ Ullamaarit
18.34€ Xanadu
18.33€ Ullamaarit
18.32€ Xanadu
18.31€ Ullamaarit
18.30€ Xanadu
Tuotetiedot

Crock-Pot -haudutuspata kypsentää ruoan matalassa lämpötilassa sillä aikaa, kun sinä keskityt muihin asioihin. Tilavuus 4.7 litraa.

  • Tilavuus 4.7 litraa
  • Valmista terveellistä ruokaa
  • Säästää aikaa ja energiaa

Matalalämpökypsennys on ruoanvalmistusmenetelmä, jolla voit valmistaa terveellistä ruokaa uskomattoman helposti - ruoka valmistuu kuin itsestään. Voit laittaa haluamasi raaka-aineet Crock-Pot -haudutuspataan aamulla ennen töihin lähtöä ja illalla kotiin tullessasi sinua odottaa herkullinen illallinen.

Säästää aikaa: Crock-Pot -haudutuspata valmistaa ruuan puolestasi ja sinä voit keskittyä muihin asioihin. Crock-Pot -haudutuspadassa ruoka kypsentyy matalassa lämpötilassa - ruoan polttaminen on mahdotonta, vaikka haudutuspadan jättäisi vartioimatta.

Terveellistä ruokaa: Valmista terveellistä ruokaa vaivattomasti. Haudutuspadalla valmistat kätevästi esimerkiksi keitto- ja pataruoat sekä keittämistä vaativat ateriat.

Valmista ruokaa koko perheelle: 
Crock-Pot -haudutuspadalla valmistat jopa 8 hengen aterian kerralla.

Automaattinen lämpimänäpito-toiminto: Haudutuspadan automaattinen toiminto pitää valmiin ruoan pitkään lämpimänä.

Pieni energiankulutus: Haudutuspata on teholtaan vain 230 wattia, joten se kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset ruoanlaittomenetelmät.

Helppo puhdistaa:
 Crock-Pot -haudutuspadan kulhon voi pestä astianpesukoneessa.

Tuotteella on 2 vuoden takuu

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
6.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä