Cerafit Fusion
 
  • Kohteen numero: 25277

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
54.37 €
60.88%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: anttipekkao
Arvo
139.00 €
Huutohinta
54.37
Hinta Huutaja
54.37€ anttipekkao
54.36€ paulaRas
54.35€ anttipekkao
54.34€ paulaRas
54.33€ anttipekkao
54.32€ paulaRas
54.31€ anttipekkao
54.30€ paulaRas
Tuotetiedot

Toimitukseen sisältyy:

  • 1 Cerafit Fusion -pannu (24 cm, irrotettava kahva)
  • 1 kansi (24 cm)
  • 1 Cerafit Fusion -pannu (28 cm, irrotettava kahva)
  • 1 kansi (28 cm)
  • 1 Cerafit Fusion -pannu (20 cm, kiinteä kahva)
  • 2 fleece-suojus säilytystä varten


Cerafit Fusion

Fusion-pannut on valmistettu erittäin tiheästä materiaalista, minkä ansiosta ne ovat tukevia ja kestäviä. Uusi fuusiokeramiikka on naarmunkestävää ja helppo puhdistaa. Se ei myöskään värjäänny eikä sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. Cerafit Fusion, 3kpl.

Tuotetietoa

Elegantin uuden keittoastian uusien ominaisuuksien ansiosta ruoanvalmistus kohoaa uudelle tasolle.

Fusion-pannut on valmistettu erittäin tiheästä materiaalista, minkä ansiosta ne ovat tukevia ja kestäviä. Uusi fuusiokeramiikka on naarmunkestävää ja helppo puhdistaa. Se ei myöskään värjäänny eikä sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja (esim. PTFE tai PFOA).

Astian korkeiden reunojen ansiosta kypsennyspinta-alaa on enemmän ja se kestää lämpöä 450 °C asteeseen saakka. Fuusiopannu tuo keittiöösi uusia, monipuolisempia ruoanlaittomahdollisuuksia: voit kypsentää, höyryttää ja leipoa – yhdellä ja samalla setillä.

Tehokkaasti lämpöä johtavan, ruostumattoman teräspohjan ja kuumuudenkestävyyden ansiosta fuusiokeraamiset pannut kuumenevat nopeasti. Tällöin lämpö jakautuu tasaisesti ja varastoituu, jolloin ruoka kypsyy vielä liedeltä poistamisen jälkeen.

VOIDAAN TOIMITTAA GRANIT SARJANA (KALLIIMPI)

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
6.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä