Arabia Hento lumisade Muumit muki 2018
 
  • Kohteen numero: 24669

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
26.33 €
9.21%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: alkkina
Arvo
29.00 €
Huutohinta
26.33
Hinta Huutaja
26.33€ alkkina
26.32€ Xanadu
26.31€ alkkina
26.30€ Xanadu
26.29€ alkkina
26.28€ Xanadu
26.27€ alkkina
26.26€ Xanadu
Tuotetiedot

Hento lumisade Muumit muki 2018

Hento lumisade on Arabian kauden 2018–2019 talven sesonkiastiasto 2018 Arabian Hento lumisade -tuoteperhe on saatavilla rajoitetun ajan. Hento lumisade -tuoteperheen kuvitus pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun Taikatalvi-kirjaan. 
Siinä Muumipeikko herää kesken talviunien ja tutustuu lumen peittämään Muumilaaksoon. Muumipeikko tuntee itsensä hyvin hämmentyneeksi, kun hiutale toisensa jälkeen laskeutuu hänen lämpimälle kuonolleen ja sulaa siihen. Hän ihailee lumihiutaleita ja yrittää pyydystää niitä käpälillään. 
Muumipeikko on vaeltanut meren rantaan ja kulkee siellä pitkään. Niin kauan, että hän tuntee mielensä kevyeksi. Lopulta hän aivan riemastuu ja alkaa viheltää. 
Hän potkii jääkalikkaa edellään pitkin rantaa ja kurkistaa ylöspäin: hän näkee lumihiutaleiden leijuvan kasvojaan kohti. Niitä tulee yhä enemmän, pehmeinä ja kevyinä kuin untuvat.
Ilma on muuttunut leudommaksi eikä lumihiutaleiden keskeltä näe enää ympärilleen. Muumipeikko heittäytyy innostuneena kinokseen
Muumipeikko hurmioituu lumesta ja oppii pitämään talvesta.
Astioiden kuvituksen on suunnitellut ja sommitellut keraamikko Tove Slotte. Hän on käyttänyt pohjana Tove Janssonin alkuperäisiä, mustavalkoisia piirroksia, jotka Jansson oli tehnyt raapetekniikalla.

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
4.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä