300€ S-lahjakortti tai Samsung 55 tuumaa 4K UHD Smart TV UE55NU7105
 
  • Kohteen numero: 25542

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
92.94 €
82.43%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: saijamalla
Arvo
529.00 €
Huutohinta
92.94
Hinta Huutaja
92.94€ saijamalla
92.93€ erinomanlainen
92.92€ saijamalla
92.91€ erinomanlainen
92.90€ saijamalla
92.89€ erinomanlainen
92.88€ saijamalla
92.87€ erinomanlainen
Tuotetiedot

Kohteen voittaja saa valita haluaako hän 300€ S-lahjakortin vaiko ko. television. Voiton jälkeen ilmoitathan asiasta asiakaspalvelu@huutomaa.com - kiitos :)

Samsung 55" UHD Smart TV UE55NU7105 ihastuttaa mahtavalla 4K UHD -kuvanlaadulla, jonka kirkkaus ja värit ovat vertaansa vailla. Jaa sisältöä älypuhelimestasi tai valitse rajattomasta online-sisällön valikoimasta. Nopea ja tehokas Smart Hub -viihdekeskus antaa sinun katsoa esimerkiksi YouTube-videoita suoraan televisiostasi.

4K Ultra HD -resoluutio avaa oven aivan uudenlaiseen katselukokemukseen. Siinä on neljä kertaa enemmän pikseleitä (3840 x 2160) kuin Full HD -resoluutiossa (1920 x 1080). Saat erittäin terävän kuvan tarkalla kontrastilla ja kirkkailla väreillä. UHD-ylösskaalauksen avulla saat sisällöstä enemmän irti ja voit nauttia Full HD- tai HD Ready -sisällöstä entistäkin paremmalla laadulla.

HDR (High Dynamic Range):
 Suuri dynaaminen alue (HDR) nostaa kuvanlaadun uudelle tasolle. HDR-televisioissa on korkeampi kontrasti, laajempi väriskaala ja parempi tarkkuus, mikä varmistaa poikkeuksellisen selkeän ja kirkkaan kuvan. Tummat alueet näkyvät tummempina ja vaaleat alueet kirkkaampina.

UHD Dimming: Samsungin UHD Dimming -teknologia optimoi television väri- ja kontrastitasot. Näin kuva saa mahtavan tarkkuuden. Teknologia jakaa näytön satoihin alueisiin, joiden kirkkauden, värin ja kontrastin analysointi ja säätö tapahtuu erikseen.

Näytön peilaus: Jaa mobiililaitteidesi sisältö langattomasti television näytöllä. Sisältö peilautuu älylaitteesta televisioon, kun molemmat laitteet on liitetty samaan verkkoon ja yhdistetty toisiinsa Allshare (DLNA) -yhteyden välityksellä.

Tizen-käyttöjärjestelmä tekee älytelevision käytöstä helpompaa. Pääset nopeasti käsiksi eniten käyttämiisi sovelluksiin heti, kun käynnistät television. Voit myös tutkia helposti uutta jännittävää sisältöä. Tizen tarjoaa älykkäämmän ja selkeämmän tavan käyttää televisiota - kaikki sisältö löytyy kätevästi yhdestä paikasta.

Smart Hub tarjoaa nopean ja helpon pääsyn TV-kanaviin, suoratoistopalveluihin, peleihin ja muuhun sisältöön suoraan Samsung-televisiostasi. Voit ladata eri sovelluksia, joiden kautta voit etsiä sisältöä TV-ohjelman aikana, pysyä yhteydessä perheeseesi ja ystäviisi tai löytää sinun makuusi sopivia elokuvia. Your Video - Video-On-Demand (VOD) -palvelu suosittelee elokuvia ja TV-ohjelmia, jotka vastaavat yksilöllisiä mieltymyksiäsi.

HD-sisältöä CI+ -moduulilla: Tässä televisiossa on paikka maksu-tv-kortinlukijalle. Tarvitset operaattorin maksu-tv-kortin, joka asennetaan kortinlukijaan ja kortinlukija siihen tarkoitettuun paikkaan televisioon. Näin voit nauttia teräväpiirtoisesta sisällöstä.

Antenni- ja kaapeliverkon digivirittimet: Televisiossa on sisäänrakennettu digiviritin antenni- ja kaapeliverkolle. Cable Ready HD + Antenna Ready HD -hyväksytty.

Seinäkiinnitys: Mikäli haluat kiinnittää television seinään, löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia seinätelineitä ja kiinnitysratkaisuja.

Kaapelit ja lisätarvikkeet: Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla yhdistät television helposti ulkoisiin laitteisiin, kuten pelikonsoliin, Blu-ray- tai DVD-soittimeen ja digiboksiin. Laadukkaat kaapelit, sovittimet ja muut lisätarvikkeet varmistavat parhaan kuvan- ja äänenlaadun.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Samsung UE55NU7105
- Kaukosäädin ja paristot
- Virtajohto
- Slim Gender -kaapeli
- Käyttöohje

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
6.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä