200€ S-lahjakortti tai Xbox One S 1 TB + Fortnite (valkoinen)
 
  • Kohteen numero: 25613

Suosittelemme huutorobottia huudoissasi. Eikun huutamaan!

Suosittelemme huutorobotin käyttämistä. Se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Kun kello menee nollaan, järjestelmä tarkistaa löytyykö uusia huutajia. Mikäli kukaan ei tee huutoa, voitat kohteen tarjoamallasi hinnalla!

huutomaa
Huutohinta:
17.51 €
94.51%
Myyty
sold
Myyty
Voittaja: maikki2002
Arvo
319.00 €
Huutohinta
17.51
Hinta Huutaja
17.51€ maikki2002
17.50€ saijamalla
17.49€ maikki2002
17.48€ saijamalla
17.47€ maikki2002
17.46€ saijamalla
17.45€ maikki2002
17.44€ saijamalla
Tuotetiedot

Voittaja saa valita haluaako 200€ S-lahjakortin vai Xbox One S 1TB Konsoli Ja Fortnite -tuotteen. Ilmoitathan voiton jälkeen asiakaspalvelu at huutomaa.com, kumman valitsit.


Enemmän viihdettä, entistä pienempi. Xbox One S on mahtava peli- ja viihdeyksikkö 40 % pienemmällä rungolla. Pelikonsoli toistaa myös Xbox 360 -klassikkopelit ja tarjoaa 1 TB tallennustilaa. Mukana on Fortnite-peli.

  • Ohuempi, pienempi konsoli
  • 4K UHD video, HDR-tuki
  • Fortnite-pelipakkaus
Xbox One S on pieni, kapea ja tehokas peli- ja viihdeyksikkö uuden sukupolven pelaamiseen. Konsolissa on 40 % pienempi runko kuin alkuperäisessä Xbox Onessa, mutta se tarjoaa edistyneemmät ominaisuudet ja viihdemahdollisuudet. Sisäisen virtalähteen ansiosta et tarvitse erillistä virtasovitinta.

Fortnite-pelipakkaus: Epic Gamesin Fornite-pelissä rakennat massiivisia linnoituksia yhdessä muiden pelaajien kanssa ja taistelet hirviöjoukkoja vastaan, samalla kun seikkailet koko ajan muuttuvissa maailmoissa.

Xbox Game Pass:Konsolin mukana tulee myös yhden kuukauden Xbox Game Pass -pelipassi, jolla saat käyttöösi 100 eksklusiivista konsolipeliä. Nauti suosikkipeleistä ja uusista tuttavuuksista.

Xbox Live Gold:Saat Xbox Live Gold -palvelun käyttöösi ilmaiseksi yhden kuukauden ajaksi. Voit nauttia online-moninpeleistä ystäviesi kanssa, ilmaisista peleistä sekä huikeista alennuksista.

High Dynamic Range (HDR): Xbox One S tukee HDR-tekniikkaa, joka tarjoaa entistä kirkkaammat värit, korostaa vaaleiden ja tummien alueiden kontrastia ja syventää pelien visuaalista ilmettä.

4K UHD -video:4K UHD -resoluutio on neljä kertaa Full HD-kuvaa tarkempi ja esittää videokuvan uskomattoman selkeästi ja realistisesti. Xbox One S toistaa kuvan 4K-resoluutiolla UHD Blu-ray -levyiltä ja tuetuista suoratoistopalveluista.

Windows 10 -yhteensopiva:Laite mahdollistaa pelien suoratoiston Windows 10 -käyttöjärjestelmän tietokoneisiin.

Infrapunalähetin:Xbox One S voidaan määrittää käynnistämään muita laitteita, kuten television, viihdejärjestelmän tai digi- tai satelliittivastaanottimen. Integroitu infrapunalähetin kuljettaa sinut pelien ja viihteen maailmaan aikaisempaa nopeammin - ilman erillisiä kaukosäätimiä.

Langaton Xbox-ohjain:Entistä kapeamman ja virtaviivaisemman peli- ja viihdejärjestelmän täydentää tyylikäs langaton Xbox-ohjain, jonka käyttömukavuus on vertaansa vailla. Langaton kantama on jopa kaksinkertainen aiempaan verrattuna, ja pintakuvioinnin ansiosta tilanne pysyy aina hallinnassa. Ohjaimen Bluetooth-tekniikan avulla suosikkipelejä voidaan pelata suosikkipelejäsi Windows 10 -tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla.

Tallennus:
1 TB kiintolevyllä varustettu Xbox One S tarjoaa runsaasti tallennustilaa peleille ja viihteelle.

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Toimitus alkaa n. 20.11.2018

*Käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Maksuasiaa

Maksaminen:
Turvallisesti ja luotettavasti Checkout.fi maksujenvälityspalvelulla. Mukana mm. verkkopankki, lasku ja mobiilimaksu. Checkout.fi on osa OP-Pohjola konsernia. Maksuaika 7vrk.

Toimitustavat:
6.90€

Palautus:
14 vuorokauden kuluessa. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautamme tällöin tuotteen huutohinnan. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Kohteeseen tekemiä huutoja / huuto-ostorahoja ei korvata tai palauteta.

Kysyttävää?:
Kirjaudu ja ota yhteyttä