Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Huutomaa.com - Se hauskempi senttihuutokauppa

Huutomaa on viihteellinen huutokauppasivusto, joka tarjoaa hauskan ja luotettavan huutokauppakokemuksen suomalaisille. Senttihuutokaupassa ideana on tehdä huutoja tuotteisiin korottaen hintoja vain sentti kerrallaan. Alussa asiakas saa 10 huutoa ilmaiseksi, jolla palveluun pääsee tutustumaan riskittä. Sen jälkeen huutoja voi ostaa turvallisesti mm. verkkopankilla, laskulla tai puhelimella. Uudet asiakkaat saavat 150% bonusta ja voittotakuun ensimmäiselle ostokselle. Jotta huutaminen olisi helpompaa, on asiakkailla mahdollisuus asettaa huutorobotti huutamaan puolestaan. Huutorobottiin syötetään asiakkaan haluama määrä huutoja, ja se huutaa puolestasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Mikäli kukaan ei tee huutoa huutokellon mennessä nollaan, viimeisin asiakas voittaa huutokaupan. Huutomaassa asiakkailla on mahdollista säästää jopa yli 90% ostoksissa. Kaikki tuotteet ovat uusia ja niillä on valmistajan takuu. Tuotteet toimitetaan pääasiassa kotimaisista ja eurooppalaisista verkkokaupoista tai Huutomaan varastolta Kainuusta.

Kaiken lähtökohtana on tarjota asiakkaille viihdyttävä senttihuutokauppakokemus turvallisella ja miellyttävällä sivustollamme. Tyypillisiä huutotuotteita ovat niin elektroniikka, lahjakortit, pienkodinkoneet ja muut kausitavarat sekä syötävät ja juotavat. Asikkaidemme palautetta kuunnellaan aina ja yhdessä pyrimme toteuttamaan toiveita esimerkiksi huutotuotteiden suhteen. Olet myös tervetullut osallistumaan Huutomaa Chattiin sekä tapahtumakalenteri-napin takana oleviin kisoihin. Ystävällinen asiakastuki on tavoitettavissa osoitteessa asiakaspalvelu at huutomaa.com.

Mikäli huutaminen ei jostain syystä pysy hauskana voi asiakas sulkea huutotilinsä koska vain. Reilun pelin hengessä rekisteröityessään asiakas on sitoutunut käyttöehtoihimme, jotka ovat luettavissa sivuiltamme.

Viihdyttäviä huutohetkiä Huutomaan parissa ja mukavia Chat-tuokioita iloisten asiakkaiden parissa!

Yhteystiedot

ViaNoval Group, PL25, 87101 Kajaani, Suomi

Y-tunnus: 2669127-6

ALV-numero: FI26691276